Галь Гадот акторка

"Диво-жінка" Ґаль Ґадот тепер має власну зірку на Алеї слави у Голлівуді (ВІДЕО)

Сейчас читают: 628
hochu.ua

Ізраїльська акторка Ґаль Ґадот опублікувала емоційний відеоролик, в якому поділилась з підписниками новиною про отримання зірки на Алеї слави в Голлівуді.

Виявилось, актриса дізналась про зірку, яку отримає у 2024 році, далеко не першою. Читати також Чоловік Наталі Портман попався на зраді, але актриса не поспішає від нього йти: відома причина Усім привіт, це я тут, я просто робила пресконференцію для “Кам’яного серця”, а потім мені подзвонив мій чоловік і сказав, що ізраїльська преса дзвонила, щоб привітати його з моєю голлівудською зіркою, і він подзвонив, щоб запитати про це, і я абсолютно не розуміла, що відбувається.

Тож ми зателефонували моєму піарнику, і, очевидно, я отримую голлівудську зірку. Це неймовірно,- розповідає актриса. Читати також Зірка "Месників" Кріс Еванс готується до весілля з актрисою – хто підкорив серце красунчика (ФОТО) Що цікаво, до підписання контракту на роль “Диво-жінки”, Ґадот була готова попрощатися з акторською карʼєрою у Голлівуді.

Причин для такого рішення у жінки було декілька. По-перше, їй набридло постійно перевозити свою сім'ю через знімання. По-друге, актрисі часто відмовляли в ролях по дуже незалежних від неї причин, як от “недостатня жіночність” чи “недостатня британка”.Фото: Getty Images Фото: Getty Images Фото: Getty Images Фото: Getty ImagesДо речі, раніше ми ділились список найкращих і найгірших туристичних місць 2023 року.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA