Христина Соловій Сергій Жадан місто Львов розлучення новини Христина Соловій Сергій Жадан місто Львов

Тепер точно холостяк: Сергій Жадан сьогодні офіційно розлучився

Сейчас читают: 897
hochu.ua

Зовсім нещодавно стало відомо, що Личаківський районний суд Львова задовольнив позов знаменитого українського поета  Сергія Жадана щодо його розлучення з Іриною Куніциною.

Подружжя розійшлося після 15 років спільного життя. Подробиці – в нашому матеріалі. Читати також Все-таки разом? Христина Соловій і Сергій Жадан зробили важливу заяву (ВІДЕО) Те, що Жадан рано чи пізно офіційно розлучиться, стало зрозуміло уже давно.

Ще у травні з'ясувалося, що 49-річний митець не живе разом зі своєю дружиною: останні місяці пара не підтримувала спільний побут та жила окремо одне від одного.На засідання суду 26 червня, ані Сергій, ані його колишня кохана Ірина вирішили не зʼявлятися  і попросили розглядати справу без них.

Спираючись на це, суддя Назарій Нор позов про розрив шлюбу задовольнив. Цивільних позовів колишнє подружжя  не заявляло.Нагадаємо, Сергій Жадан та  Ірина Куніцина офіційно побралися у грудні 2009 року в Харкові.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA