Володимир Остапчук новини шоубізнес Катерина Полтавська Володимир Остапчук

Дитяча кімната уже готова: Остапчук показав, як Полтавська господарює у домі його колишньої

Сейчас читают: 352
hochu.ua

Український телеведучий та шоумен Володимир Остапчук взявся за ремонт свого будинку в селищі "Золоче Прованс". З приводу цього житла між Володимиром та його колишньою дружиною Христиною Горняк досі точаться суперечки, адже маєток колишня пара придбала, коли в їх стосунках було все добре і вони планували там жити.

Знаменитість доволі зухвало заявляє, що тепер планує мешкати в будинку з новою 23-річною дружиною Катериною Полтавською. Зокрема, пара вже цього року хоче повністю перебратися до "Золоче Прованс".

Читати також Ексдружина Остапчука зізналася, чи заважає медійність її новим стосункам Останнім часом Володимир у себе в insta-stories все частіше розповсюджує кадри перебування у домі разом з обраницею Катериною Полтавською.

Чоловікові надзвичайно подобається, як його кохана облаштовує майбутній побут. Зокрема, він відзначив старання Полтавської, яка зайнялася вибором меблів, поки Остапчук хворів.Пам'ятаєте, Катя нещодавно вибирала стіл, стільці й освітлення?

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA