Анна Неплях Україна модель блогер Нео Анна Неплях Україна

"Дістав своє багатство": "Міс Україна Всесвіт" Анна Неплях шокувала жахливою історією у поїзді

Сейчас читают: 387
hochu.ua

Цього року в "Укрзалізниці" оголосили, що створять спеціальні купе для жінок. Багато українців оцінили таку ініціативу, проте є ті, які залишилися невдоволеними. "Міс Україна Всесвіт" і учасниця "Холостяка" Анна Неплях розповіла, чому таке рішення є надважливим для України.

Деталі – в матеріалі HOCHU.ua!Анна Неплях в соцмережі поділилася неприємною історією, яка сталася з нею, коли вона їхала до Дніпра з Києва.

За словами дівчини, в купе окрім неї також було троє чоловіків, двоє з них заснули, але один не спав. Читати також Точна копія батьків: Тіна Кароль показала, як виглядає зараз її 14-річний син (ФОТО) Я завжди обираю собі нічні поїзди з Києва до Дніпра, бо дуже легко засинаю.

Але тієї ночі я не могла заснути і просто лежала у темряві, коли всі чоловіки вже заснули. Але один, виявилося, не спав,— зазначила вона.За її словами, третій чоловік неабияк її налякав.Я спала на нижній правій поличці, а той, що не спав — на лівій верхній.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA