Україна війна війна в Україні Україна

"Ділюся кров'ю, вірою, любов'ю". Як донори крові допомагають наблизити нашу перемогу

Сейчас читают: 257
hochu.ua

Читати також Як пережити день після безсонної ночі: поради лікаря В рамках акції проводився збір крові для військових та цивільних пацієнтів Національного інституту серцево-судинної хірургії ім.

М.М. Амосова. Ініціативу підтримали відомі артисти Анна Добриднєва, Влад Дарвін та Артур Боссо, які закликали всіх приєднатися до донації та надихнути інших своїм прикладом.Анна Добриднєва наголосила, що здавання крові — це ще один спосіб наблизити нашу перемогу.

Одна донація може врятувати три життя — життя трьох фантастичних бійців, завдяки яким ми з вами живі.Влад Дарвін підкреслив важливість ретельної підготовки перед здаванням крові та правильного харчування:Донація — відповідальна процедура, тому необхідно дотримуватися правил підготовки та харчування перед здаванням крові.

Адже утилізація крові коштує дорожче за її забір.Своєю чергою Артур Боссо додав, що донація крові — це наша соціальна та громадянська відповідальність.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA