наука медицина лікування дослідження

Прорив у лікуванні цукрового діабету: створено інсулін із листя салату

Сейчас читают: 192
womo.ua

Американські вчені створили інсулін із генетично модифікованого салату (сіяного), в якому є три пептиди з натурального гормону.

Про це пише New Atlas. Зазначається, що винахід вчених серйозно спростить життя людей із діабетом, адже приймати речовину можна буде перорально – без уколів. Читайте також: Прорив у лікуванні онкології: винайшли звук, який знищує ракові клітини «Інсуліновий салат» можна буде заморожувати, а потім подрібнювати та готувати з нього препарат.

Він не розщеплюватиметься у шлунку — завдяки клітинним стінкам рослини інсулін досягне кишечника, де його вивільнять бактерії.

Після цього гормон потрапить до печінки. Фото: sciencedirect.com Читайте також: Прорив у лікуванні безпліддя: вчені знайшли метод лікування ендометріозу Новий метод синтезу інсуліну дозволяє заощаджувати на виробничому лабораторному обладнанні та зберіганні речовини.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA