Україна Росія РФ насильство Україна Росія

Деякі українки на окупованих територіях були зґвалтовані перед вбивством — експерти

Сейчас читают: 167
womo.ua

Судово-медичні експерти, які проводили патологоанатомічні дослідження тіл у братських могилах в Київській області, повідомили про докази зґвалтування українок перед тим, як їх убили російські окупанти.

Про це пише The Guardian. «Ми вже побачили докази, що деяких жінок ґвалтували перед розстрілом. Ми не можемо надати більше подробиць, оскільки мої колеги досі збирають дані й нам ще потрібно дослідити сотні тіл […] Є багато обпалених і сильно знівечених тіл, які просто неможливо впізнати», – сказав український судмедексперт Владислав Перовський, який разом із командою коронерів провів десятки розтинів мешканців Бучі, Ірпіня та Бородянки.

Він додав, що на тілах деяких жінок, які вони оглядали, були ознаки того, що вони були вбиті автоматичною зброєю. Деякі з них мали до шести слідів пострілу в спину.

Команда Перовського оглядала близько 15 тіл на день, багато з них були понівечені. «Є багато обгорілих і сильно понівечених тіл, які просто неможливо опізнати», — сказав він.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA