здоровье волосы Нео

Чому у війну випадає волосся: говорить експерт

Сейчас читают: 306
vogue.ua

Чому у війну випадає волосся, як доглядати за ним в ці складні часи, та що робити, якщо справи геть кепські, розповідає лікар-дерматолог, трихолог, спеціаліст з хірургічного відновлення волосся, засновник Khobzei Clinic Кузьма Хобзей Зараз всі масово скаржаться на випадіння волосся.

Але випадіння не трапляється в один день – від проблеми до випадіння минає 3 місяці. Тому слід аналізувати події 3-місячної давнини.

Це може бути хвороба, вітамінний дефіцит, марафон неправильного харчування, перенесений Covid-19 тощо. А випадіння волосся, безпосередньо пов"язане з війною та викликаним нею стресом, трапиться з кінця травня.

Випадіння – фізіологічно та нормально. Волосся випадає кожен день, у кожної людини, трошки більше або трошки менше. Головне – баланс: старе має випадати, нове – має рости, щоб в довгостроковій перспективі воно встигало оновлюватись.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA