молитва свято

День пророка Іллі: що просять у чудотворця і які молитви мають силу

Сейчас читают: 152
hochu.ua

Віряни православної віри вшановують пам'ять пророка Іллі. Традиційно, 2 серпня, люди відвідують храми і випікають хліб. Вважається, що він додасть здоров'я і захистить від лиха.

Здавна наші пращури знали, що кожне звернення до чудотворця буде почута. Для вас — молитви до пророка Іллі, який сприяє у справах і може покращити здоров'я.Зазвичай у День Іллі віряни славлять пророка молитвами і богослужіннями.

Ілля — один із найшанованіших святих угодників Старого Завіту.Молячись до чудотворця, головне — мати чисте серце, щирі наміри і не тримати ні на кого зла.

Будьте щирими, пробачте усіх, хто вас скривдив, і пророк Ілля обов'язково почує вашу молитву. Читати також День ангела Юлії: теплі привітання у картинках, віршовані та у прозі Обраний Богом для навернення Ізраїлю від омани Ваалової, грізний викривачу царів законопреступних, що засяяв полум’яною ревністю до Бога Вседержителя святістю життя і чудесами, захоплений з плоттю твоєю на Небеса, і прийти маєш ти перед другим пришестям Христовим, похвально взиваємо до тебе, пророче Божий Іллє; ти ж, маючи велику сміливість перед Господом, від усяких бід і напастей молитвами твоїми визволи всіх, що благочестиво тобі співають: “Радуйся, Іллє, великий пророче, другого пршестя Христового славний предтече!”news.obozrevatel.comО, святий пророк Божий Ілля.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA