виховання підлітки навчання кар'єра вибір редакції

Освіта без перевтоми: Як гармонійно поєднувати навчання у школі та хобі дитини

Сейчас читают: 533
womo.ua

Олена Самкова, Head of Teachers Care в онлайн ІТ-академії GoITeens для дітей та підлітків Навчатися у школі, знаходити час на друзів та хобі, вчитися  розвʼязувати свої проблеми по-дорослому і перевіряти світ на міцність — завдання, які постають перед сучасними підлітками чи не щодня.

Здавалося б, у графіку сучасного школяра неможливо знайти місце ще й для повноцінного навчання на додаткових курсах чи в гуртках.

Та насправді, освіта без перевтоми — ніякий не міф, а реальна перспектива для кожного, хто готовий осмислено підходити до планування часу.

Ключем до рівноваги між навчанням у школі, курсами та відпочинком може стати ефективний менеджмент часу школяра. Забезпечення балансу між різними завданнями знизить рівень стресу і покращить продуктивність.  Зосередьтеся на якості, а не на кількості Культуру «ворк хард, плей хард» поступово починає витісняти підхід «менше – більше».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA