Україна місто Київ виставка ГО «Землячки» куди піти Україна місто Київ

Фотовиставка «Почуй військову»: Унікальна експозиція у MacPaw Space

Сейчас читают: 941
womo.ua

Київ, Україна – ГО «Землячки», яка забезпечує та підтримує жінок-військових, представила фотовиставку «Почуй військову», яка є не лише можливістю відвідати культурний захід, а й побачити реалізацію глибокої соціальної місії.

Виставка подовжена та триватиме з 23 по 28 січня в креативному та інноваційному просторі MacPaw Space, який розташований у самому центрі Києва.

Можливість познайомитися з унікальними історіями жінок-захисниць можуть усі охочі. Фотовиставка «Почуй військову»  – це шанс ПОБАЧИТИ, ПОЧУТИ, ВІДЧУТИ історії жінок-військових, які розповідають про ціну свободи та життя у війську.

Виставка представить портретні фотографії захисниць, супроводжувані їхніми голосовими аудіодоріжками про особисту мотивацію та досвід на передових позиціях. Деталі заходу: Дати проведення: 23, 24, 25-26 січня (10:00-20:00), 27-28 січня (10:00-18:00) Локація: MacPaw Space, вул.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA