Мода антитренд сукня

Маркер несмаку: стилісти назвали три сукні, які вийшли з моди влітку 2023 року

Сейчас читают: 617
hochu.ua

Влітку, як ніколи, хочеться носити легкі сукні та почуватися максимально жіночно, проте навіть у такому, на перший погляд, простому вбранні є свої підводні камені.

Стилісти назвали три фасони суконь, які є яскравими антитрендами 2023 року. Читати також Великі квіти і пишні спідниці: дизайнери представили модні сарафани для літа 2023 (ФОТО) Модні тенденції постійно змінюються, але це не означає, що нам потрібно оновлювати гардероб щосезону.

Головне — позбутися речей, які давно втратили свою актуальність, оскільки вони виглядають дешево та псують образ.Наприклад, сукні з пишною спідницею, що нагадують образи пін-ап дівчат, були дуже популярні деякий час.

Але для повсякденного носіння краще не купувати такі сукні. Сучасна мода віддає перевагу простоті, лаконічності та силуетним образам.Ще один антитренд – сукня-маллет, де передня частина коротка, а задня – довга.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA