Шоу-бизнес Евровидение

"Україно, вам є чим пишатися": конкурсанти "Євробачення" прокоментували пісню "Шум"

Сейчас читают: 675
hochu.ua

Доки наші читачі обговорювали стан здоров'я Катерини Павленко, з'явилися новини з приводу українського представника на "Євробаченні".

Як інші учасники реагують на пісню "Шум", читайте в нашому матеріалі.До старту 65-ого пісенного конкурсу "Євробачення" залишився тиждень.

Уже 18 травня в ефірах телеканалів СТБ і UΛ: Перший ми побачимо перший півфінал, у якому поШУМить представник України, переможці Національного відбору-2020 гурт Gо_А.

До початку грандіозного шоу на діджитальних сторінках телеканалу СТБ стартував спецпроєкт про конкурс "Євробачення". Його ведучим став теле- і радіожурналіст, який більше 12 років висвітлює Євробачення, Володимир Бірюков.У четвертому випуску Володимир вийшов на зв’язок з іншими учасниками пісенного конкурсу Євробачення-2021 та розпитав у них про враження від пісні "Шум" українського представника, гурту Gо_А.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA