жертва Нео

Чи існує вибір? Коли його втрачаємо?

Сейчас читают: 371
psy-practice.com

Всім привіт, дорогі друзі! З вами Іван Рудий ( @rudyi.psy )! Нещодавно прочитав чергову книгу одного з найулюбленіших психологів та не менш прекрасного філософа Еріха Фромма «Душа людини».

Книга викликала ряд думок, якими і спішу поділитися з вами, мої читачі!Звісно для більш детального розуміння та створення власних вражень завжди раджу читати першоджерела самотужки, проте одна із багатьох тем, піднятих у книзі, виявилась настільки цікавою, що оминути її у моєму блозі просто неможливо.Ця тема стосується проблеми життєвого вибору, того як ми здійснюємо його, як побоюємось здійснити та до чого призводить наше постійне зволікання з прийняттям рішення.В першу чергу напишу, що за законами логіки навіть у самій назві посту «Чи існує життєвий вибір?

Коли ми його втрачаємо?» друге запитання автоматично дає відповідь на запитання перше. Це важливо розуміти, пам’ятати і від цього відштовхуватися.-Чи можемо ми втратити вибір у повній мірі?-Звісно ж ні!

Проте дуже часто варіанти вибору, які постають перед нами в різних життєвих ситуаціях втрачають для нас будь-яку привабливість, тобто зовсім нам не подобаються.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA