люди телефон Нео гаджети

Чи існує різниця, до якого вуха прикладати телефон? Експерти дали точну відповідь

Сейчас читают: 545
hochu.ua

Існує поширена думка про те, що мобільний телефон під час розмови слід прикладати лише до лівого вуха. Розберімось, чи це так.

Читати також Без паніки. Що робити, якщо телефон погано ловить мережу? Люди діляться на лівшів і правшів. Яка рука є "робочою" визначається півкулею, що відповідає за рухову та мовну активність.

У правшів це ліва півкуля, а у лівшів — права. І навіть при розмові по мобільному телефону люди, як правило, тримають пристрій з того боку голови, яка є "домінантною".Однак це ніяк не пов'язано з тим, що інформація краще досягає мозку або ліпше засвоюється.

Природно, що правша неусвідомлено залишає праву руку вільною та тримає телефон у лівій, прикладаючи його до лівого вуха.Також у Мережі можна знайти міфи про те, що у людей, які постійно прикладають телефон лише до одного вуха, з того боку голови виникає пухлина.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA