місто Севастополь зірки шоубізнес акторка місто Севастополь

"Апатія, страх і думки про смерть": Ксенія Мішина зізналася, як потрапила до психіатричної лікарні

Сейчас читают: 703
hochu.ua

Ксенія Мішина — одна з найзатребуваніших актрис українського кінематографу, на її рахунку понад тридцять ролей. Однак у її житті був непростий період, коли була потрібна допомога психотерапевта.

Деталі — у матеріалі HOCHU.ua!Ксенія Мішина в Instagram-stories поділилася, що після закінчення школи планувала вступати на акторський факультет, але батьки були не в захваті від такого бажання.

Зрештою, майбутня зірка змушена була йти вчитися на економіста. Читати також Ксенія Мішина назвала "космічну" суму, яку витрачає на місяць (ВІДЕО) За її словами, у житті настав період відсутності особистого зростання та розвитку, адже у житті з'явився алкоголь, цигарки, вечірки.

Все тривало б і далі, якби в неї несподівано не почалася панічна атака. Це було звичайне хаотичне студентське життя: тусовки, алкоголь, сигарети, ніякого розвитку та зростання.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA