Емірати фотосесія новини шоубізнес Емірати

Як на обкладинці глянцю: дружина Олександра Усика показала ідеальну фігуру в купальнику (ФОТО)

Сейчас читают: 399
hochu.ua

Дружина українського професійного боксера Олександра Усика похвалилася ідеальною фігурою. Зараз Катерина Усик разом із чоловіком відпочиває в Дубаї, де спортсмен відновлює сили перед наступним поєдинком.

Сама ж Катерина вирішила насолодитися відпочинком на курорті та організувати невелику фотосесію біля басейну.На опублікованих в Instagram знімках дружина українського боксера позувала в суцільному чорному купальнику з ефектним вирізом у ділянці живота.

Катерина позувала перед об'єктивом своєї подруги, фотографа Регіни Залюбовської, чиї роботи неодноразово з'являлися на сторінці дружини Усика.Нагадаємо, що минулого місяця зірвалися переговори про поєдинок Усика за звання абсолютного чемпіона світу в хевівейті з 34-річним британцем Тайсоном Ф'юрі в Саудівській Аравії.

Всесвітня боксерська організація надала командам обох боксерів 30 днів на переговори, які закінчаться 2 травня. У зв'язку з цим в українського боксера з'явилася можливість відпочити разом із сім'єю на курорті в ОАЕ.Нагадаємо, нещодавно Сальма Гаєк поділилася знімками, на яких позує без макіяжу і фотошопу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA