Сша шоубізнес Сша

Без яскравого макіяжу та ефектного вбрання: Юлія Саніна з The Hardkiss показала, як виглядає поза сценою (ФОТО)

Сейчас читают: 560
hochu.ua

Під час повномасштабної війни більшість українських артистів дають благодійні концерти у всьому світі, частину прибутку вони передають на численні ініціативи.

Так, у популярного українського рок-гурту "The Hardkiss" нещодавно пройшов тур містами Північної Америки. Фронтвумен колективу Юлія Саніна показала залаштунки концертів, а також розповіла, яку суму вдалося зібрати."The Hardkiss" – один із топових колективів в українському шоу-бізнесі, їхня поява на сцені викликає захоплення, а пісні – потрапляють до топ-чартів.

Музиканти після 24 лютого активно дають концерти та допомагають українській армії. Гурт нещодавно повернувся з північноамериканського туру, вдалося зібрати 60 206 доларів (близько 2 250 000 грн.

прим. ред.). Зібрану суму було перераховано до благодійного фонду, який займається протезуванням українських військових у США.Саніна вирішила поділитися зі своїми шанувальниками спогадами про тур.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA