спорт Бокс перемога

Черкаська боксерка Марина Мальована виграла бій за пояс в Австрії

Сейчас читают: 517
womo.ua

Черкаська боксерка Марина Мальована виграла бій за пояс версії BDB (INTERNATIONALE BDB DEUTSCHE MEISTERSCHAFT). Боксерський поєдинок відбувався серед професіоналів в Австрії.

Про це повідомляє перший заступник Черкаського міського голови Сергій Тищенко у Facebook. Читайте також: Жіноча збірна України з пляжного футболу вперше увійшла до п’ятірки команд світу Зазначається, що Марина провела 10-ти раундовий бій і завоювала вже другий пояс. Читайте також: У «Формулі-1» може з’явитися жіноча команда: подробиці За словами боксерки, бій був важким, адже суперниця була брудною та ускладнювала бій, тим що боксувала не за відведеними правилами, а вже коли розуміла, що програє, взагалі почала відходити від правил й виборювати перемогу різними методами. Читайте також: Гурт Scorpions виступить на Майдані Незалежності після перемоги України у війні Фото: facebook Сергія Тищенко The post Черкаська боксерка Марина Мальована виграла бій за пояс в Австрії appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA