Нео Chanel

Chanel обмежує продаж товарів росіянам за кордоном

Сейчас читают: 149
vogue.ua

Chanel обмежує продаж товарів російським клієнтам, які живуть за кордоном, діючи на підставі санкцій щодо розкоші, введених після вторгнення росії в Україну.

Французький гігант розкоші просить російських клієнтів підтвердити, що їхнє основне місце проживання знаходиться за межами рф і що вони не планують використовувати предмети розкоші в цій країні.

Нова політика Chanel відповідає «всім законам, що застосовуються до наших операцій і співробітників у всьому світі, включаючи закони про торгові санкції», за словами компанії. «Що стосується різних санкцій, запроваджених щодо росії та Білорусі, Chanel заборонено здійснювати операції з певними визначеними фізичними та юридичними особами», — йдеться у заяві представнику Vogue Business.

У заяві згадуються санкційні закони ЄС та Швейцарії, які забороняють «продаж, постачання, передачу або експорт, прямо чи опосередковано, предметів розкоші будь-якій фізичній чи юридичній особі, організації чи органу в росії або для використання в росії» для предметів вартістю понад 300 євро (більшість дизайнерської продукції Chanel).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA