букет оберіг

Букети-обереги: ці квіти відганяють нечисту силу та оберігають господарів дому

Сейчас читают: 933
hochu.ua

Квіти і трави мають потужну енергетику. Кожна рослинка відповідає за свій сектор: одні — притягують взаємне кохання, інші сприяють фінансовому благополуччю.

Раніше ми писали, які картини не можна вішати в спальні, а тепер розкажемо, які букети стануть сильними оберегами для вашої оселі.Здавна люди вірили, що нечиста сила оселяється у кутках дому, тому там вішали ікони, обереги та букети із магічних трав, пише podrobnosti.ua.З'єднайте разом глід і реп'ях.

Вони розріджують негативні енергетичні блоки, відлякують крадіїв та заздрісників. Такий букет захищає від нечистої сили та недоброзичливих гостей.По кутках дому здавна вішали букет, до якого входять: звіробій, вереск, гіркий полин, кропива та пижмо.

Люди вірили, що поєднання ароматів цих сухих трав не пустить у дім злих духів та буде притягувати здоров'я.Одним із найсильніших оберегів вважається букет із чортополоху.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA