Ксенія Драганюк Землячки Ксенія Драганюк

“Бранч можливостей”: як досвід грантерок “Власна справа” мотивує запускати нові бізнеси

Сейчас читают: 398
womo.ua

18 липня відбувся вже традиційний “Бранч можливостей”, який організувала ГО “Землячки”. Цього разу ветеранки зустрілися, в закладі “Бути Софі”, щоб поділитися власним досвідом та розказати про кейси ведення бізнесу. “Бранч — це можливість у камерній та затишній атмосфері зустрітися ветеранкам, дружинам ветеранів, які вже отримали грант, і поділитися своїм шляхом з представницями ветеранської спільноти, які лише планують створити або розвивати власний бізнес.

Міністерство економіки вдячне ГО Землячки за організацію зустрічі, які об’єднують навколо себе ветеранок, що боронять нашу державу і мають підприємницькі амбіції”, – зазначила Тетяна Бережна, заступниця Міністра економіки.

Під час зустрічі обговорили грантові можливості програми “Власна справа”. Грантерки поділилися, як будують бізнес в умовах повномасштабної війни, з якими викликами стикаються та як досягають успіхів у підприємництві.  «Коли ти діюча військова, то тебе підтримують, бо ти захищаєш країну, але коли ти стаєш ветеранкою, то суспільство може швидко забути про твій внесок.

Ми з командою вдячні, що в Міністерстві економіки створюють проєкти, які дають можливість ветеранам і ветеранкам почати заново будувати своє життя і продовжують підтримувати.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA