України Володимир Зеленський України Володимир Зеленський

Bang & Olufsen створивли лімітовану серію своєї культової колонки на підтримку України

Сейчас читают: 140
vogue.ua

UNITED24, фандрейзингова платформа, ініційована Президентом України Володимиром Зеленським, і компанія ASBIS розпочали збір коштів на медичну допомогу Україні.

Щоби підтримати ініціативу, люксовий бренд із Данії Bang & Olufsen створив лімітовану серію своєї культової колонки Beosound 2 – вона виконана в кольорах українського прапора.

Усі зібрані пожертви підуть на придбання рентгенівських апаратів C-arc. Такі апарати допомагають лікарям швидко діагностувати переломи, значно підвищити відсоток успішних операцій і врятувати більше життів, адже осколкові поранення та множинні переломи є одними з найпоширеніших видів травм у постраждалих в Україні.

Серед усіх, хто зробить внесок, розіграють 10 акустичних колонок з лімітованої серії Bang & Olufsen Beosound 2. Підтримати Україну та взяти участь у розіграші можна на офіційному сайті UNITED24.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA