війна новини шоубізнес

Балерина-коректувальниця Волочкова здала розташування окупантів. Їх "накрило" дронами під москвою

Сейчас читают: 599
hochu.ua

Не тільки зрадниця Ані Лорак — нехай і не за своєю ініціативою - відзначилася під час атаки безпілотників на москву. Російська балерина Анастасія Волочкова по дурості поширила в соцмережах відео, на якому видала, де розташована військова частина в підмосков'ї.

Деталі — на HOCHU.ua!Під час атаки БПЛА Волочкова розповіла, що почула сильні вибухи недалеко від свого будинку. За словами балерини, вчора поруч із селом Ніколо-Урюпіно збили дрон, який прямував у бік військової частини.Ой, люди добрі, я прокинулася дві години тому від таких жахливих вибухів.

У нас у селищі дві години тому гриміли вибухи. Виявляється, поруч був збитий безпілотник. Слава Богу, поруч військова частина,— розсекретила Волочкова.

Читати також Їй там не раді: українці зірвали два концерти Бузової в Ізраїлі. Але це ще не кінець Сама артистка зраділа, що мешкає поблизу російських військових, однак не зрозуміла, що поділилася важливими відомостями, які тільки на руку українській розвідці.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA