відео новини шоубізнес

Це просто шедевр! Alekseev приголомшив Мережу українською версією хіта "Как ты там" (ВІДЕО)

Сейчас читают: 669
hochu.ua

Знаменитий український артист ALEKSEEV потішив своїх шанувальників українською версією своєї композиції "Как ты там". Подробиці - в нашому матеріалі.В оригінальній версії трек вийшов ще у 2018 році.

Загалом, репертуар Нікіти майже повністю складається з російськомовних пісень. Проте з початком повномасштабної війни на території України, виконавець зайняв принципову позицію та намагається частіше співати рідною мовою.

Читати також Через 15 років Дантес випустив "Девочку Олю" українською: як на це реагують фанати Відтак знаменитість вдихнув у цю роботу принципово нові емоції.Lyric-відео з піснею "Як ти там" співак розповсюдив на своєму YouTube-каналі.Моїй команді знадобився час, щоб зробити переклад, в якому залишиться той же сенс пісні і все буде звучати органічно.

Я переконаний, що перекладати потрібно так, щоб українською вийшло краще ніж було раніше. Якщо про переклад кажуть "непогано", вважаю, можна навіть не починати.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA