Нео

Авітаміноз взимку: ознаки, симптоми та профілактика

Сейчас читают: 410
beauty.ua

Грудень – сезон найбільшого авітамінозу. У цей період імунітет помітно знижується, частішають застуди та загострюються хронічні захворювання.

Взимку через нестачу вітамінів ці процеси посилюються, тому для багатьох холодна пора – одна з найважчих.Причиною виникнення авітамінозу є неправильний раціон харчування, відсутність у ньому певних вітамінів, які необхідні нашому організму для нормальної життєдіяльності.

Наприклад, якщо в організмі не вистачає вітаміну С на тлі його нестачі може розвиватися цинга. А в сучасній інтерпретації авітаміноз – це стан організму в міжсезоння, коли йому не вистачає вітамінів.

Правильно це гіповітаміноз, чи вітамінна недостатність.Якщо різко, без видимих на те причин, стан вашої шкіри погіршився, з'явилися запалення, лущення, висипання або алергічні реакції, можливо саме так ваша печінка реагує на дефіцит вітаміну A, В6 або B9.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA