обучение НОВОСТИ английский обучение детей

Антологія прекрасного: Книжка «Заґмайстер і Волш. Краса»

Сейчас читают: 251
womo.ua

У гонитві за функціональністю ми втрачаємо дещо дуже важливе, дещо суто людське, вважають Стефан Заґмайстер і Джессіка Волш, які написали бестселер з історії краси.

Краса — це не забаганка, не те, чим можна легковажити, адже споглядаючи красу, люди переживають позитивні емоції та відповідно змінюють свою поведінку, і якщо дизайнери вміють врахувати це в роботі, вона врешті виявляється ефективнішою.

На основі проведених досліджень і опитувань, а також власного досвіду та вподобань, автори уклали добірку розмаїтого красивого — будівель, меблів, книг, одягу, посуду, мальованих чи створених комп’ютерними інструментами зображень і фото — чудовий мудборд для тих, хто хоче з’ясувати для себе, що ж таке краса.

Читайте ексклюзивний уривок з книжки, що вийшла друком у видавництві ArtHuss. Краса = Людина Доктор Гельмут Ледер очолює Віденську лабораторію емпіричної візуальної естетики — один із провідних сучасних інститутів психології візуальної естетики.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA