місто Київ куди піти куди піти у вихідні афіша цікаві події події що послухати місто Київ

Афіша тижня: що послухати, куди сходити та що подивитись 22-28 січня

Сейчас читают: 932
womo.ua

Виставка тижня Мультимедійне шоу «Примаченко. Рік дракона» Національний музей декоративного мистецтва України запрошує на перше мультимедійне шоу, присвячене творчості Марії Примаченко.

Воно створене за унікальними картинами художниці у жанрі наївного мистецтва. Персонажі фантастичних картин «оживуть» під музику музичного етногурту «Даха Браха». «Головна мета спільного проєкту — популяризувати творчий спадок всесвітньовідомої художниці Марії Примаченко, особливо серед дітей та молоді.

Засобами новітніх технологій зробити його ще більш сучасним, привабливим, близьким та зрозумілим навіть для найменших українців», — пояснюють спеціалісти музею.

Анімаційна виставка буде тривати до 11 лютого. Вхідний квиток для дорослих — 100 гривень, для дітей — 50 гривень. Концерт тижня The Harry Potter Symphony У січні в Києві відбудеться концерт The Harry Potter Symphony – феєричне музично-театральне дійство, в якому прозвучать мелодії з усіх частин легендарної саги у виконанні Timeless Choir та BIGSHOW ORCHESTRA.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA