люди

90 днів героїзму: війна в Україні в сумних цифрах

Сейчас читают: 889
vogue.ua

Вже три місяці український народ героїчно бореться за свою свободу та незалежність, намагаючись вигнати ворога з нашої землі.

Кожен із нас платить величезну ціну за незалежну Україну – зруйновані міста, тисячі вбитих мирних жителів та сотні постраждалих дітей, мільйони вимушених переселенців та ті, хто зіткнувся з насильством з боку окупантів.

Усім нам ще доведеться осмислити всі ці наслідки, але зараз, щодня, ми робимо впевнені кроки до спільної перемоги. Сьогодні, на 90-й день війни, ми постараємося зафіксувати підсумки минулих трьох місяців у цифрах. – У тимчасовій російській окупації наразі перебуває близько 20,7% території України;– 11 мільонів українців стали вимушеними переселенцями.

Майже 7 мільонів переїхали в більш спокійні регіони України;– Російська армія нанесла по Україні 1 тисячу 474 ракетних удари, застосувавши 2 тисячі 275 різних ракет, повідомив 23 травня Володимир Зеленський у своєму зверненні;– Щонайменше 234 дитини загинули від дій рф за даними Офісу генерального прокурора України.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA