Меган Маркл лайфхак краса зірки Королівська сім'я Меган Маркл

8 секретів краси представниць британської королівської родини, які допомагають їм виглядати чудово

Сейчас читают: 722
hochu.ua

Зовнішній вигляд принцес і герцогинь завжди дуже хвилює їх шанувальників і недоброзичливців, адже Кейт Міддлтон, Меган Маркл та іншим титулованим особам постійно вдається виглядати бездоганно.

Щоб у будь-який час дня і року виглядати на всі 100%, вони не тільки вдаються до послуг стилістів та візажистів, але й користуються деякими секретами краси, про які знають далеко не всі.На порталі tutkatamka опублікували 8 б'юті-лайфхаків представниць британської королівської родини.

Дізнайтеся, як принцеси та герцогині створюють ідеальні образи та візьміть ці поради на озброєння.Кейт Міддлтон і Меган Маркл люблять прості зачіски, які допомагають їм виглядати вишукано.

Однак дружина принца Гаррі користується невеликою хитрістю: вдень вона віддає перевагу низькому пучку, а ввечері розпускає його й отримує шикарне укладання.На відміну від Меган Маркл, Кейт Міддлтон все ж таки віддає перевагу більш вишуканим зачіскам.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA