Камілла Паркер-Боулз Чарльз III коронація Перші

Когось точно бракує: з’явилися перші офіційні портрети нових монархів Британії і королівської родини (ФОТО)

Сейчас читают: 961
hochu.ua

Минулої суботи, 6 травня, відбулося офіційне сходження на престол нового монарха Британії - Чарльза III, старшого сина покійної Єлизавети II. , адже в цей день його дружина Камілла стала офіційною королевою Великої Британії.

Читати також Не тільки Меган Маркл: хто відмовився відвідати коронацію Чарльза III Вже за декілька днів у Мережі з’явилися перші офіційні портрети подружжя британських монархів.

Так, король Чарльз III на першому офіційному портреті, опублікованому Букінгемським палацом, сидить на троні. На Його Величності хутряна мантія і корона Британської імперії - саме та, що була створена 1937 року для коронації батька Єлизавети II - короля Георга VI.Щодо Камілли, то вона на першому офіційному королівському портреті постала у сукні, яку спеціально для коронації створив модельєр давно покійної принцеси Діани, та в короні королеви Марії, яку та одягала на коронацію короля Георга V ще в 1911 році.

Читати також У Мережі зацінили, як "цікаво" було принцу Луї на коронації: кумедні фото Також з’явилися фото всієї королівської родини.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA