манікюр тренди 2022

7 самих інстаграмних кольорів манікюру, які збиратимуть всі лайки у 2022-му

Сейчас читают: 636
cosmo.com.ua

У сучасному світі досить легко слідкувати за трендами — варто тільки регулярно гортати стрічку інстаграм. Тепер, коли ми знову можемо ходити до майстрів манікюру, палітра модних кольорів розширилася небувало  — від яскравих неонових відтінків до стримано-елегантних.

Із них ми відібрали для тебе 7 самих трендових кольорів манікюру, які підірвуть інстаграм у 2022-му році. Бузковий Віддаючи належне рішенню Інституту кольору Pantone, ми починаємо добірку з бузкового, який дуже наближений до головного відтінку року Very Peri.

Він виглядає неймовірно естетично, романтично і дуже ніжно. Теракотовий Цей відтінок, що коливається між коричневим і червоним, подарує тобі відчуття тепла і затишку.

Теракотовий колір — це не тільки дуже стильне, але і універсальне рішення, адже він ідеально  пасує до будь-якого стилю і випадку. Червоний Змагатися з мрійливим бузковим кольором у 2022-му буде пристрасний червоний, якому знову зізналися у коханні всі майстри манікюру.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA