краса волосся

Тренди фарбування 2022: 7 наймодніших кольорів волосся

Сейчас читают: 985
cosmo.com.ua

Цього року ми усе більше починаємо схилятися в бік природності у питаннях фарбування. Тому складних технік буде вже не так багато, як минулого року, а однотонне фарбування знову почне відвойовувати колишні позиції.

Від сліпучого блонду до загадкового каштану — ми зібрали 7 наймодніших кольорів волосся 2022, від яких фанатітимуть усі навколо. Платиновий блонд Найспокусливіший, найяскравіший і найбільш жаданий колір цього року — чистий холодний блонд без жодних домішок жовтизни, який навіює нам спогади про Мерілін Монро і старий Голлівуд.

Якщо ти готова до того, аби турботливо підтримувати цей капризний колір, то набирайся сміливості і перевтілюйся у палку блондинку. Фрапуччіно Уяви собі суміш кави, молока і льоду — і отримаєш цей модний колір.

Це ідеальне коливання на межі блондинки і шатенки, яке допоможе тобі визначитися, яку сторону ти обереш надалі.  Теплий блонд Все ж таки, у більшості випадків цього року ми схиляємося до теплих відтінків.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA