Трикотажні речі, які ми мріємо приміряти навесні 2022

Сейчас читают: 510
cosmo.com.ua

Тренд на трикотаж — наш найулюбленіший, адже це завжди про комфорт, а цього сезону ще й про жіночність та елегантність. Усією редакцією ми обрали 5 стильних трикотажних речей, які мріємо приміряти самі і радимо й вам: Яскравий светр з високим горлом Ідеально впишеться в твій базовий гардероб та додасть йому кольору!

Обирай моделі життєрадісних відтінків та помірний оверсайз. The Lace В`язаний жилет Окрім класичних лаконічних моделей, піди далі та поекспериментуй з кольорами та візерунками, зробивши жилет головним акцентом образу.

Доповнюй білосніжною оверсайз сорочкою та шкіряними брюками або джинсами. Zara Трикотажна сукня в рубчик Зупиняйся на базових відтінка та на силуеті, який найкраще личить твоїй фігурі.

Краще, щоб така сукня підкреслювала талію — уникаємо ефекту безрозмірного "мішка" на тобі. The Lace Комплект з лонгсліву та брюк Лаконічний та у найбільш виграшному відтінку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA