Нео

Трендові аксесуари, які варто встигнути приміряти взимку 2022

Сейчас читают: 983
cosmo.com.ua

Сніг, вітер і мороз – точно не найкращі умови, щоб приміряти всі модні тренди. Але не хвилюйся, ми подбали про твоє бажання виглядати стильно навіть у холодну пору року і готові показати головні аксесуари цієї зими, на які точно варто звернути увагу.

Їх не лише легко інтегрувати у свій сезонний гардероб, а й деякі з них зможуть по-справжньому тебе зігріти! В`язана балаклава Першим у нашій добірці буде аксесуар, що знаходиться на піку популярності – балаклава або капор.

Крім того, що вона дуже тепла і комфортна, з нею також можна зробити свій образ супер стильним і оригінальним. Спочатку може бути незвично, оскільки раніше цей елемент гардеробу ми бачили у комбінації хіба що з гірськолижними костюмами.

Але якщо ти спробуєш додати її до повсякденних образів, потім буде складно з нею розлучитися. Теплі панамки Якщо раніше панамки били лише літнім елементом гардеробу, то зараз дизайнери пропонують нам виходити за рамки та носити хутряні, плюшеві, вовняні у холодну пору року.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA