VISA бізнес інклюзивність

Збільшення кількості інклюзивних відділень, нові стандарти обслуговування та навчальний курс «Інклюзивно привітні»: Ощадбанк прозвітував про перебіг програми «Моя безбар’єрність»

Сейчас читают: 918
womo.ua

Ощадбанк прозвітував про перебіг своєї інклюзивної програми «Моя безбар’єрність» на однойменному форумі в Києві, що сьогодні відбувся за ініціативи Ощадбанку та Visa.

Продовження діалогу та об’єднання зусиль навколо запровадження інклюзивного суспільства серед лідерів думок та бізнес-спільноти – такою була головна мета заходу.

Під час події організатори та представники інших соціально відповідальних компаній, що входять до спільноти «Бізнес без бар’єрів», поділилися своїми досягненнями в реалізації інклюзивних програм.

Окремо відбулася дискусія щодо найбільших викликів під час розбудови інклюзивного середовища в Україні. Учасників події привітали голова Національного банку України Андрій Пишний, заступник міністра економіки України Ігор Безкаравайний та голова наглядової ради Ощадбанку Володимир Лавренчук. Читайте також: Буша — душа українського народу та куточок раю на Землі: реакція суспільства на карʼєр на місці заповідника Старт інклюзивної програми Ощаду «Моя безбар’єрність» було оголошено в жовтні минулого року.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA