Сериалы что посмотреть HBO

6 вражаючих серіалів HBO, які варто побачити кожній

Сейчас читают: 674
cosmo.com.ua

HBO — кабельний телеканал з аудиторією понад 40 млн. глядачів, геніальні та креативні працівники якого спочатку відзняли та показали всьому світові фантастичний серіал «Гра престолів», а потім — відтворили події найбільшої техногенної катастрофи в історичному міні-серіалі «Чорнобиль». «HBO спеціалізується на розумних, ризикованих серіалах, що розглядають похмурі сторони американської діяльності», — пише журнал «Time».

За 47 років існування компанія здобула численну кількість нагород, довгий час впевнено утримувала позицію лідера за кількістю номінацій на щорічний премії «Еммі», де не лише серіали було відзначено як «найкращі».

Не залишилась не поміченою й блискуча гра акторів, захоплюючий, життєвий сюжет та вражаючі спецефекти. Цього року телекомпанія планує забрати свої нагороди в заявлених 107-ми номінаціях, і в той час, коли весь світ чекає 20-го вересня, щоб дізнатися як там все вирішиться, пропонуємо тобі звернути увагу на серіали з нашої сьогоднішньої добірки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA