книжки кохання

5 книжок про кохання, які варто прочитати кожній

Сейчас читают: 765
cosmo.com.ua

Не знаєш, що почитати? Ось п’ять чудових та актуальних напередодні Дня Святого Валентина книжок! Люби без ілюзій. Як звільнитися від токсичних стереотипів і побудувати здорові стосунки, Анна Топіліна Ця книжка присвячена саме ілюзіям, що перешкоджають побудові приємних і плідних стосунків.

Авторка аналізує власний досвід та намагається розібратися, чи щось із накопичених людством знань і мудрості (а надто — немудрості) про жінок, чоловіків та їхні взаємини можна систематизувати, впорядкувати і практично використати для створення «єдинорога» наших часів — здорових стосунків.  Ліки від кохання та інші оповіді психотерапевта, Ірвін Ялом Три історії про шлях до щастя, одужання та перемоги над комплексами.  Чому ми любимо.

Природа та хімія романтичних стосунків, Хелен Фішер Фішер досліджує колосальний обсяг матеріалів, що відносяться до різних народів і географічних груп.

Вивчивши за результатами МРТ гендерні відмінності в області кохання і закоханості, автор приходить до приголомшуючих результатів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA