Нео

6 речей, які ніколи не можна чистити харчовою содою: господаркам на замітку

Сейчас читают: 852
hochu.ua

Використання харчової соди допомагає не тільки в приготуванні, а й у збиранні. Досвідчені господині за допомогою цієї речовини справляються з багатьма домашніми клопотами, проте харчова сода є м'яким абразивом і може завдати подряпин або пошкодити деякі поверхні.

Щоб уникнути пошкоджень, експерт Сара Демпсі рекомендує ніколи не використовувати харчову соду для чищення цих 6 речей. Читати також Більше не "втече": 5 порад, які допоможуть запобігти википанню молока За словами Сари, домогосподаркам слід уникати миття скла, тому що вона може подряпати скло, яке ви намагаєтеся очистити.

Замість харчової соди експерт рекомендує використовувати засіб для миття скла або білий оцет.Хоча харчова сода відмінно підходить для очищення більшості плит, ті, у кого вони виготовлені з керамічного скла, ніколи не повинні чистити їх харчовою содою.

Використання харчової соди для очищення керамічної плити може залишити подряпини та утворити білу плівку, яку потім буде важко видалити.Харчову соду не слід використовувати для очищення мармурових поверхонь, оскільки вона може пошкодити шар шару мармуру і викликати поява подряпин.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA