быт переезд совместная жизнь

6 причин, не з’їжджатися з чоловіком

Сейчас читают: 504
liza.ua

Спільне життя з бойфрендом — це, звичайно, дуже добре. Але тільки коли ви обоє готові до цього кроку. Перевір свої відносини на готовність до битовухи: це шість причин, за якими ви з ним не уживетесь на одній території.Переїзд — це відмінний тест-драйв перед більш серйозним кроком у відносинах.

Але варто почекати, якщо…З милим, звичайно, рай і в курені, але краще коли ви обидва працюєте і заробляєте гроші. Фінансова незалежність від партнера — це впевненість в тому, що якщо відносини закінчаться, ти не пропадеш.Постійний дохід, фінансова подушка безпеки і матеріальне — це дуже важливо, тому що власні гроші — хороша опора на випадок форс-мажорній ситуації.

Якщо один з вас не працює, це вже менше можливостей облаштувати нормальний побут. Не варто з’їжджатися з партнером, якщо він залежний в фінансовому плані від батьків або тебе.

І навпаки — не варто поки намагатися переїхати з бойфрендом, якщо у тебе немає стабільного заробітку.Постеж за своїм хлопцем і за собою нетривалий час або

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA