місто Victoria люди Нео цікаві факти місто Victoria

6 дивних фактів про спідню білизну, які вас точно здивують

Сейчас читают: 497
hochu.ua

Спідня білизна — невід'ємна частина гардероба сучасних людей. Сьогодні ми можемо вибрати гарну мереживну білизну для особливих випадків, комфортні комплекти для заняття спортом та моделі, які коригуватимуть нашу фігуру.

Однак, так було не завжди. У минулому спідня білизна вважалася чимось ганебним і була дуже незручною. Читати також Ви повинні це бачити: добірка смішних селфі тварин У цьому матеріалі ми зібрали 6 незвичайних фактів про спідню білизну, які варто знати кожному.

Читайте та розширюйте свій кругозір.До 1914 року жіночі бюстгальтери були схожі на корсети, але трохи коротші. Мері Фелпс Джейкоб, мешканка Нью-Йорка, не могла носити корсет із відкритою спиною з напівпрозорою сукнею, тому зробила бюстгальтер всього за кілька годин.

Вона взяла дві тонкі носові хусточки та з'єднала їх, створивши предмет жіночої білизни, що відрізняється від корсета. Бюстгальтер підійшов їй ідеально.Пізніше Мері запатентувала свій винахід і розпочала його виробництво, проте патент довелося продати, оскільки її чоловік не хотів, щоб вона займалася бізнесом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA