Louis Vuitton Ralph Lauren Stella Maccartney Каролина Куркова Сша місто Victoria модели Нео Chanel Louis Vuitton Ralph Lauren Stella Maccartney Каролина Куркова Сша місто Victoria

5 чеських топмоделей, що підкорили світ

Сейчас читают: 548
vogue.ua

Згадуємо чеських топмоделей, які зробили приголомшливу кар'єру. Вік: 38Зріст: 180Інстаграм: 950 КМодель, актриса, телеведуча Кароліна Куркова народилася в чеському Дечині у сім'ї баскетболіста.

Коли дівчинці було всього три місяці, її батьки розлучилися. Мати виховувала дівчинку сама. В дитинстві Кароліна не була задоволена власною зовнішністю: високий зріст, великий рот, крупні зуби.

Всі ці риси принесли їй славу та мільйонні контракти. Її модельна кар'єра розпочалася у 15, коли з невеличким досвідом роботи на батьківщині вона поїхала до Мілану.

Там Міучча Прада одразу розгледіла її потенціал та відкрила шоу Prada. Це був вхідний квиток до великого визнання. Забігаючи наперед, у 2007 Кароліна Куркова увійшла до десятки найбільш високооплачуваних моделей світу за версією Forbes, заробивши за рік $3,5 млн.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA