Нео

Світ має знати: як українські рятувальники ліквідують наслідки ворожих обстрілів

Сейчас читают: 372
vogue.ua

З початку повномасштабного вторгнення, у тому числі і внаслідок ворожих атак, в Україні зруйновано більше ста тисяч тисяч житлових будинків, в наслідок обстрілів виникло біля 10 000 пожеж, а майже 22 000 об'єктів та будівель критичної інфраструктури знищено повністю – цю страшно статистику наводять у ДСНС України, рятувальники якої кожен день здійснюють справжні подвиги, рятуючи наші життя.

При цьому у відомстві не втомлюються повторювати наскільки важливо дотримуватись правил безпеки при повітряних тривогах, вивчати місцезнаходження бомбосховищ біля своїх будинків та офісів, і знати про правило "двох стін", якщо обладнаного укриття поруч немає. "Так, ми усі морально втомлені від цього тривожного гулу і наша свідомість «замилюється», намагаючись врятуватись від відчуття постійної небезпеки.

Тому ми починаємо ігнорувати те, що може вбити. Але ДСНС ще і ще раз закликає – як би не було важко - і фізично, і психологічно, - ми мусимо вистояти.

А для цього кожен з нас має бути максимально змобілізованими та дисциплінованими", – наголошують рятувальники, а ми говоримо їм велике дякую..

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA