карантин Коронавирус тайм-менеджмент

4 способи виринути в реальність з карантину

Сейчас читают: 171
liza.ua

Ми знали, що рано чи пізно цей день настане. День, коли карантин закінчиться і нам доведеться-таки вибратися з нір на вулицю, а ще — зіткнутися з іншими людьми.Що робити, якщо під час карантину звикла до самотності, але всюди натовпи народу і це нестерпно дратує?Під час карантину одинаки звикли до того, що сидять вдома, і ніхто не капає на мізки.

Дім для кожної людини — це вільний простір, в якому безпечно і немає нікого зайвого, крім, хіба що, он тієї мухи, що сидить на стелі.

І звідки вона взагалі взялася?Одинаки звикли, що:І ще до мільйона інших «можна», які не працюють в офісі.А тепер карантин закінчився і все, пора повертатися в реальність і вилазити з печери самоізоляції та блаженного усамітнення.

Усталений світ наповнюється іншими людьми, величезними натовпами інших людей, необхідністю спілкуватися і тим, що вже ноутбук на пузі не потримаєш, працюючи в ліжечку.Тим, хто провів самоізоляцію з рідними або коханою людиною, трохи легше, але і вони можуть відчувати незручність і

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA