отношения секс будущее

4 причини зустрічатися з чоловіками молодшими за тебе

Сейчас читают: 458
liza.ua

Твій шанувальник молодший від тебе, і ти сумніваєшся, чи є майбутнє у ваших стосунків? За статистикою, третина жінок у віці за 35 зустрічається з чоловіками, які молодші від них на 7-10 років і більше.

Що ж нас тягне до молодиків, а їх — до зрілих жінок?Більшість впевнені — такі стосунки недовговічні. Викачає молодий коханець з партнерки всі її гроші, купить собі машину-квартиру за її рахунок, і шукай вітру в полі.

А як не викачає, все одно кине — он скільки навколо юних спокусниць. Хіба вікова подруга зможе скласти їм конкуренцію? Втім, кине — так їй і треба!Однак, незважаючи на загальний скепсис і осуд, нерівний в сенсі віку роман може стати найщасливішим періодом у житті.

Причому, як не дивно, для обох партнерів. Зараз нікого не бентежить, якщо жінка старше обранця на 5-8 років. Згідно з опитуваннями, проведеними психологами, молоді чоловіки зізналися, що саме їх зводить з розуму в стосунках зі зрілими дамами.Що в цій парі точно буде відмінним, так це секс.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA