Gunia Project

10 бізнесів, заснованих українками, поїхали на міжнародну виставку Ambiente

Сейчас читают: 190
womo.ua

26–30 січня у німецькому Франкфурті відбулася міжнародна виставка споживчих товарів Ambiente. На ній в межах колективного стенда українських підприємств Oplich були представлені 10 українських бізнесів, заснованих жінками або які є сімейною справою.

Бренди привезли власні товари, аби заявити про себе та Україну як помітного гравця на ринку предметного дизайну, якому є що сказати та запропонувати.

Серед учасників — Gunia Project, Gushka Wool, Shishka Project та інші. Як пройшла виставка та що вона дала українському бізнесу запитали у самих брендів. Українці на світовій арені Ambiente — престижна виставка, яка збирає світових виробників у сфері предметного дизайну.

Oplich вдруге везуть на неї українські бренди. В ініціативі пояснюють: це допомагає розповідати та знайомити світ не тільки з Україною, а й з українським виробником.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA