Україна Росія місто Черкаси художники благодійність мистецтво Україна Росія місто Черкаси

До річниці затоплення крейсеру «москва»: в Черкасах відкриють виставку шоломів

Сейчас читают: 847
womo.ua

Художники з Черкащини реалізували ідею розпису сценами українсько-російської війни 15 радянських армійських шоломів, об’єднаних спільним гаслом – “адресою” для російського військового корабля.

Про це повідомляє “Козацький край”. Читайте також: За три місяці у Середземномор’ї загинуло понад 440 мігрантів — ООН Зазначимо, що черкащани Анатолій Депутат та Андрій Кравець і дев’ять художників з Умані (Василь Власюк, Анастасія Шепета, Олег Сирота, Людмила Довгань, Ігор Хасіатуллін, Володимир Савченко, Лариса Гоменюк і В’ячеслав Запісецький) реалізували ідею розпису яскравими сценами українсько-російської війни 15 армійських шоломів застарілого, радянського типу. Читайте також: 13 жінок звинуватили Жерара Депардьє в сексуальному насильстві: подробиці Ще один шолом, окремо підготовлений командою MAGICREW, очільник Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець вручив Головнокомандувачу ЗСУ Валерію Залужному до Дня української державності. Читайте також: Відео з обезголовленням українських воїнів: українська волонтерка зробила скандальну заяву Також ще три шоломи з Черкащини добралися до Стамбула – власники славетної фірми з виробництва бойових безпілотників, брати Халук і Селчук Байрактари тримають їх на почесному місці в офісі компанії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA