1 грудня стартує 51-ий кінофестиваль «Молодість»

Сейчас читают: 424
womo.ua

Київський міжнародний кінофестиваль «Молодість» триватиме у Києві з 1 по 7 грудня. Попри повномасштабну війну Росії проти України КМКФ «Молодість» зберіг основні програми: повнометражну, короткометражну та студентську секції міжнародного конкурсу, Національний конкурс і позаконкурсні українські прем’єри.  «Передусім я щасливий уже від того, що в такий буремний і непростий час фестиваль відбудеться і зможе потішити глядачів фільмами у повноті наших уже традиційних програм, які для нашої команди було принципово зберегти.

Звісно, хочеться більше часу приділяти саме кінематографічній складовій, подіям і дискусіям, натомість нині ми змушені думати про повітряні тривоги та відімкнення світла.

Але жалітися ми не будемо — робимо, що вважаємо за потрібне для розвитку нашого кіномистецтва та культури загалом», — розповів художній керівник фестивалю Андрій Хапахчі.

Міжнародне журі обиратиме переможців у кожній зі секцій конкурсу: студентські, дебютні короткометражні та перші повнометражні фільми, а також Ґран-прі фестивалю.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA