Нео

В Україні стартує грантова програма «Сила Жінок»

Сейчас читают: 167
womo.ua

В Україні стартує освітня грантова програма підтримки жіночих ініціатив «Сила жінок», які спрямовані на потреби цивільному населенню та громадам, розвиток компетенцій і сприяння згуртованості жінок з різних сфер.

Обсяг фінансування — 5 мільйонів гривень. До 100 гуманітарних ініціатив учасниць програми отримають фінансування обсягом до 100 тисяч гривень. Середній розмір міні-гранту на закупівлю товарів першої необхідності становить 50 тисяч гривень.

Загальний обсяг фінансування ініціатив –  5 мільйонів гривень. Перевага надається запитам, які водночас підтримують закупівлями місцевих малих виробників, жінок-підприємиць та фермерок. Допомога не виділяється на закупівлю товарів та послуг для військових. Заявки на участь приймаються від:  активісток, волонтерок, громадських діячок; представниць органів місцевого самоврядування; соціально-відповідальних підприємиць, які надають гуманітарну допомогу цивільному населенню.

Кінцевий термін подачі: 20 листопада 2022. Участь безкоштовна, згідно відбору. Подати заявку: https://cutt.ly/iNHptN3 Фінансування гуманітарних ініціатив учасниць відбувається паралельно з навчанням.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA