Фото дитина новини шоубізнес Тімур Мірошниченко

"Зовсім скоро ти будеш вдома": Тімур Мірошниченко показав свого третього сина (ФОТО)

Сейчас читают: 833
hochu.ua

Популярний український тележурналіст та ведучий Тімур Мірошниченко показав своїм фанатам чуттєву світлину, на якій він разом з хлопчиком, якого подружжя Мірошниченків скоро усиновить.

Подробиці – в нашому матеріалі. Читати також Дружина Мірошниченка похвалилася досягненнями їх майбутнього сина, але у дитбудинку він має проблеми 37-річний ведучий замилував мережу своєю фотографією з майбутнім сином.

На ній видно, як Тімур сидить з дитиною разом на підвіконні. Чоловік тримає хлопчика в себе на руках і ніжно обіймає його.Зірка задумано дивиться вдалечінь.

Швидше за все, Тімур зробив це фото у житомирському дитячому будинку, де нині перебуває дворічне маля.Зовсім скоро ти будеш дома,- підписав фото ведучий.Зауважимо, що зіркове подружжя Мірошниченків, Тімур та Інна, уже досить давно намагаються усиновити дворічного хлопчика, який втратив своїх батьків через вторгнення та бойові дії росії на території України.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA